Ontdek de All-in Mix voor Krentenbrood – de makkelijke manier om een heerlijk, zelfgemaakt krentenbrood te bereiden. Deze mix vereist alleen water en je favoriete rozijnen en krenten voor een smakelijk en vers brood met weinig moeite.
Recept voor de broodmachine: Meng 500 gram mix met 300 ml water. Zodra de broodmachine een pieptoon geeft, voeg dan de rozijnen en krenten toe. Volg de instructies van je broodmachine voor het beste resultaat.
Recept voor handmatige bereiding: Meng 500 gram mix met 300 ml water en kneed het deeg 20 minuten tot een soepel geheel. Laat het deeg ongeveer 45 minuten afgedekt rijzen op een warme plek. Druk het deeg daarna plat en sla het door. Voeg de krenten en rozijnen toe en kneed het deeg goed door. Bol het deeg op en plaats het in een bakvorm. Laat het nogmaals 30 minuten rijzen. Bestrooi de bovenkant desgewenst met een zadenmix. Bak het brood ongeveer 30 minuten op 220 graden Celsius (heteluchtoven 210 graden Celsius). Voor kleine broodjes is de baktijd ongeveer 8-10 minuten op 210 graden Celsius (heteluchtoven 200 graden Celsius).
Ingrediënten: tarwebloem, droge melkbestanddelen, tarwegluten, dextrose, plantaardige vetstoffen, sojabloem, voorverstijfselde bloem, emulgatoren (E482, E471), ascorbinezuur (E300), E920, enzymen, aroma, natuurlijke kleurstoffen (E160a, E101), zout, gedroogde gist.
Met de All-in Mix voor Krentenbrood kun je eenvoudig genieten van een vers, zelfgebakken krentenbrood met een rijke smaak en een perfecte textuur. Voeg alleen water en je favoriete gedroogd fruit toe en laat de mix het werk doen!